Hoppa yfir valmynd
Copenhagen DK

Dansk-islandsk filmsamarbejde 1918/2018

Dansk-islandsk filmsamarbejde 1918/2018

I samarbejde med Islands Ambassade i København fejrer NordatlantiskeFilmdage 2018 Islands suverænitetsjubilæum ved at sætte fokus på 100-årsfilmsamarbejde mellem Danmark og Island. Se bl.a. Erik Ballings islandskefilm Pigen Gogo (1962) og Hlynur Pálmasons danske film Vinterbrødre.Mød også instruktører som Fridrik Thór Fridriksson (Movie Days), RúnarRúnarsson (Sparrows) og Dagur Kári (Voksne mennesker), der har arbejdet påtværs af landene, og se historisk filmklip fra 1918 under filmfestivalen,som afholdes 1. til 8. marts på Nordatlantens Brygge i København.

Programmet offentliggøres og billetsalget starter 1. februar på www.nordatlantens.dk/filmdage

Tags

Contact us

Tip / Query
Spam
Please answer in numerics