Hoppa yfir valmynd
Copenhagen DK

Udstillingen Square åbnes på Islands Ambassade

Elsa Nielsen er grafisk designer og kunstner. Hun blev født i Reykjavík, men boede i Albertslund i løbet af sine teenageår og er derfor stærkt rodfæstet i Danmark også. Hun blev uddannet som grafisk designer fra Islands Kunstakademi i 1999. I løbet af sine studier begyndte Elsa at udstille malerier og har nu en række udstillinger inden for maleriområdet. Hun har især fokuseret på at male en forstørret grafisk billedoverflade på lærred med akrylfarver. Imens Elsas malerier står selvstændigt, viser de tydeligt, hvordan hun formår at bringe mange års erfaring og viden gennem grafisk kommunikation til et andet niveau. Elsa blev navngivet "Årets kunstner" i hendes hjemby Seltjarnarnes i 2016.

Elsa uddyber sine kunstværker ved at opbygge billedoverfladen med spartl og sand. Strukturen af alle værkerne i den udstilling kombinerer hun sine rødder ved at blande jord; sand fra Danmark og lava fra Island. Square er Elsas første udstilling i Danmark, den åbner den 2. maj 2019 kl 16:30-18:30. Alle er velkomne.

Tags

Contact us

Tip / Query
Spam
Please answer in numerics