Hoppa yfir valmynd
Copenhagen DK

Den islandske ambassade deltager i Arktisk Festivals program i år

Festivalens program spænder bredt med aktiviteter, konkurrencer og foredrag, der omhandler rejseoplevelser, kultur, historie. Det bliver to dage, hvor du får mulighed for at udforske alle sider af den arktiske verden! Se progammet her: www.arktiskfestival.dk

Islands ambassade holder åbent både lørdag og søndag fra kl 11-15. Der kan du bl.a. se en del af fotoudstillingen Siku Ajorpoq – isen er usikker, med fotografier af Ragnar Axelsson (IS) og Carsten Egevang (DK). Gennem flere årtier har de to rejst i Grønlands mest fjerne egne og dokumenteret forholdene for de mennesker, der lever der. Deres unikke fotografier er blevet bragt i aviser, tidskrifter og bøger over det meste af verden, og nu kan du nyde dem i ambassadens føjer.

Den 2. november kl 14:00 kan du opleve dem begge i en samtale om med udstillingens kurator, H.K. Rannversson, hvor de fortæller om deres værker og rejser i Grønland.

Samtalen foregår på engelsk og varer 45 minutter.

 

Tags

Contact us

Tip / Query
Spam
Please answer in numerics