Hoppa yfir valmynd
News in Swedish

Islands ambassadör föreläste om Island för Senioruniversitetet i Uppsala

Islands ambassadör, Estrid Brekkan, höll föreläsning för Senioruniversitetet - myndBengt Everitt / Senioruniversitetet

Islands ambassadör, Estrid Brekkan, höll ett föredrag i måndags inom föreläsningsserien ” Tillståndet i världen våren 2020” hos Uppsala Senioruniversitetet.

Uppsala Senioruniversitet har om kring 4000 medlemmar och är öppen för alla som har fyllt 58 år eller av andra anledningar redan gått i pension. Föreningen erbjuder studieverksamhet för sina medlemmar i form av studiecirklar, studieresor, studiebesök, föreläsningar m.m.

Föreläsningen om Island bar titeln ”Island förr och nu” och var den första i serien om tillståndet i världen. Det var ungefär 460 personer som lyssnade på Islands ambassadör berätta om Island, både kultur och natur, samt ekonomi och sociala aspekter. Färre fick plats än ville och klart att det fanns stort intresse av att höra mer om Island.

  • Meðfylgjandi fréttamynd nr 1

Tags

Contact us

Tip / Query
Spam
Please answer in numerics